Cum clasificăm cazinourile online

În același mod în care aruncăm lumină asupra operatorilor de jocuri de noroc, este important să înțelegeți cum și de ce există site-ul nostru. Este destul de simplu: dacă faceți clic pe unul dintre linkurile de cazino de pe site-ul nostru și deschideți un cont la acel cazinou, acestea ne vor plăti taxe publicitare.

Aceasta se numește marketing „afiliat”. La fel se întâmplă atunci când rezervați un hotel prin TripAdvisor sau faceți clic pe un anunț de pe Google.

Acest model general de afaceri ar trebui să vă determine să puneți oa doua întrebare: „Hei, de unde știu că recenziile dvs. sunt imparțiale?” Marea întrebare! Să aruncăm o privire asupra modului în care examinăm și clasăm!

De unde obținem informațiile

Cele mai complete și corecte informații pot fi obținute numai din sursa primară. Exact asta facem. Analizăm cu atenție toate site-urile web despre care urmează să scriem și colectăm toate datele pe baza a ceea ce cazinourile oferă clienților lor.

Procesul de colectare a informațiilor constă din trei părți:

  • Cercetarea informațiilor juridice: cine deține cazinoul sau casa de pariuri? are licenta? eliberat de cine? De asemenea, studiem site-ul web al biroului și alte produse conexe pentru i-gaming.

  • Testarea cazinoului: pentru a colecta toate informațiile care vor fi utile jucătorilor, de la jocuri la restricții de înregistrare, bonusuri, promoții, depuneri și retrageri, noi înșine parcurgem fiecare dintre pașii enumerați.

  • Căutați și studiați recenziile jucătorilor: pentru a confirma părerea noastră despre cazinou sau casă de pariuri, studiem cu atenție recenziile altor jucători. Și dacă opiniile utilizatorilor diferă de concluziile noastre, verificăm din nou punctele controversate.

Ce apreciem

LICENȚIEREA ȘI REGULAREA

Este bine atunci când aceste informații se află chiar pe pagina de pornire a site-ului sau chiar sunt incluse în termeni și condiții. Când trebuie să sapăm pentru a afla informații, licențierea poate fi tremurată. În orice caz, dvs., ca utilizator, ar trebui să știți cum și de către cine sunt reglementate activitățile cazinoului sau ale casei de pariuri, unde să vă îndreptați în caz de conflict.

PROPRIETATE

Verificăm cine deține acest site și examinăm, de asemenea, orice site afiliat al mărcii respective. Proprietarii tind să-și desfășoare activitatea într-un mod similar, deci este util să ne bazăm pe analiza reputației mărcii și a celor care se află în spatele acesteia, bazându-ne pe toate sursele disponibile.

SERVICII FINANCIARE - DEPOZITE ȘI RETRAȚI

Aceasta este o parte foarte importantă a testării, deoarece jucătorii au nevoie de o selecție bună de opțiuni, precum și de divulgarea onestă a acestor informații, inclusiv taxe, termene și limite. Suntem foarte critici față de site-urile care păstrează aceste informații secrete doar jucătorilor înregistrați. Dacă intenționați să plasați pariuri la un anumit cazinou, aveți dreptul să știți care este serviciul înainte de a le oferi numele și informațiile de contact.

Pe lângă furnizarea de informații detaliate, luăm notă și de diferitele opțiuni, mai ales atunci când căutăm o combinație de credite, debit, portofele electronice, preplătite, virtuale și transferuri de bani. De asemenea, luăm act de comisioane excesive, timpi de prelucrare lungi sau retrageri minime semnificative.

BONUSURI ȘI PROMOȚII

Cu toții credem că operatorul ar trebui să descrie în detaliu tot ceea ce însoțește bonusurile de bun venit și alte promoții. Rollover-urile sunt o mare problemă, iar informațiile trebuie să fie în centrul atenției, în special pentru jucătorii noi care nu sunt obișnuiți să facă anumite pariuri înainte de a putea încasa. Vă oferim informații despre bonusul de bun venit, alte tipuri de promoții și ce este necesar pentru ca dvs. să vă îndepliniți cerințele. Sperăm că acest lucru vă va ajuta să dezvoltați strategia corectă, astfel încât să ajungeți la o plată bună.

TIPURI DE ACTIVITĂȚI DE JOC

Ne uităm la întregul serviciu în ansamblu, deoarece unii jucători se bucură de un mix de pariuri sportive și slot machine sau curse de cai și jocuri de masă. Chiar dacă recenzia este specifică cazinoului, ar trebui să știți dacă puteți paria pe sport pe același site sau nu. Uneori, pentru a oferi informații mai complete, separăm recenziile cazinourilor și serviciilor de pariuri ale aceluiași brand, dar în ambele cazuri indicăm întreaga gamă de posibilități.

VARIETATEA DE JOC (PENTRU CASINO)

Ori de câte ori este posibil, am dori să oferim informații detaliate despre software-ul utilizat, precum și biblioteca de sloturi, jocuri de masă, poker video și cazinouri live. Nu trebuie să treci prin defalcări lungi ale fiecărui joc individual, dar câteva exemple pot da o imagine destul de bună. Ne concentrăm pe varietate și cantitate, precum și pe lucruri precum jocuri jackpot progresive, disponibilitatea celor mai populare jocuri și selecții unice.

TIPURI DE PARI (PENTRU BOOKMEKERS)

În mod similar, luăm în considerare tipurile de pariuri acceptate de casa de pariuri. Este util jucătorilor să știe cât de diverse sunt activitățile pe care pot paria. Este vorba doar de jocuri sportive sau de politică și alte evenimente? Este posibil să plasați pariuri în timp real? De asemenea, evaluăm cât de bune sunt liniile și cât de mari sunt cotele pentru cele mai populare tipuri de pariuri.

JOCURI MOBILE

Din nou, nu are sens să enumerați fiecare joc prezentat în versiunea de cazinou mobil, dar ar putea fi util să știți, de exemplu, că doar 50 din 500 de jocuri slot sunt disponibile pe tablete sau smartphone-uri sau puteți juca toate jocurile pe orice dispozitiv ... Același lucru este valabil și pentru pariuri: este util să știți dacă puteți plasa un pariu pe mobil, dacă sunt acceptate transmisiile online și live.

SERVICIUL PENTRU CLIENTE

Evaluarea calității serviciului pentru clienți poate fi extrem de subiectivă. Principalele lucruri pe care le acordăm atenție în această chestiune: disponibilitatea, rapiditatea răspunsului la o întrebare și competența personalului de sprijin. Oferim informații de contact, precum și o descriere generală a serviciului de asistență pe baza experienței noastre și a feedback-ului de la alți jucători.

PROIECTAREA ȘI NAVIGAȚIA SITULUI

Acesta este un alt domeniu care depinde de opinia personală, dar ne străduim să vă oferim informații obiective despre site în ansamblu. Jocurile sunt ușor de găsit? Butonul de chat este disponibil pe dispozitivele mobile? Site-ul este suprasolicitat cu promoții și bonusuri în loc să se concentreze asupra jocurilor? Vrem să știți dacă este ușor de utilizat.

COMENTARII JUCĂTORILOR

Așa cum am menționat mai sus, studiem feedback-ul pentru a înțelege tendințele principale în opinie. Deoarece o singură recenzie, chiar și cea mai măgulitoare sau zdrobitoare, poate fi adesea subiectivă și nu reflectă imaginea reală. Căutăm tendințe, nu reclamații unice sau complimente excepționale.

OBSERVAȚII GENERALE

În cea mai mare parte, ne ferim de opiniile personale. Dar, atunci când analizăm toate datele pe care le-am colectat și apoi le comparăm cu alte cazinouri și case de pariuri, observăm câteva argumente pro și contra pentru fiecare site. Ne concentrăm pe serviciile pe care le considerați utile și poate menționăm câteva lucruri care credem că ar putea fi oferite sau realizate într-un mod ușor diferit.

Evaluează cazinourile și casele de pariuri cu noi!

Orice concluzii și evaluări prezentate pe site-ul nostru web nu pot fi finale și irevocabile. Operatorul poate elimina deficiențele sau, dimpotrivă, poate agrava calitatea serviciilor furnizate. Prin urmare, din când în când ne întoarcem la site-urile testate și verificăm - ce s-a schimbat. De asemenea, nu oprim urmărirea și studierea recenziilor despre cazinouri și case de pariuri.

De asemenea, puteți participa la acest proces și ne puteți ajuta să îmbunătățim recenziile! Cum să o facă? Puteți lăsa comentariul dvs. pe pagina recenziei, unde vă puteți împărtăși experiența, arătați punctele importante din punctul dvs. de vedere. De asemenea, puteți evalua o casă de pariuri sau un cazinou pe o scară de cinci puncte utilizând meniul de evaluare din colțul din stânga sus al recenziei.

Vă rugăm să încercați să fiți obiective și imparțiale! Vă mulțumim că ne ajutați să îmbunătățim site-ul nostru!